Miješalice

Miješalice za umivaonike, kade, tuš kade i kuhinje u kojima se susreću privlačan dizajn i visoka kvaliteta. Uljepšajte svoj prostor miješalicom koja će trajati dugi niz godina. Različiti modeli i boje zadovoljit će sve želje.

Podkategorije

Miješalice za umivaonik

Pogledaj široku ponudu modernih i kvalitetnih slavina za umivaonik. Različiti oblici, dimenzije i boje stvorene su kako bi se uklopile u sve stilove. Mogu se postavljati na umivaonik, pored umivaonika ili na zid.

Miješalice za tuš

Podžbukne, nadžbukne, termostatske - naša široka ponuda slavina za tuš sastoji se od raznih modela koji zadovoljavaju svačije potrebe i stilove. Izrađene su od kvalitetnih čime je osigurana njihova dugotrajnost. Složi tuš po svojoj mjeri kombinirajući zasebne elemente.

Miješalice za kadu

Pogledaj našu ponudu slavina za kadu koje se ističu privlačnim dizajnom i dugotrajnom kvalitetom. Složi miješalicu za kadu po svojoj mjeri kombinirajući zasebne elemente.

Kuhinjske miješalice

Otkrij širok izbor slavina za sudoper koje kombiniraju kvalitetu i estetiku kako bi tvojoj kuhinji dodale funkcionalnost i stil. Ove kuhinjske miješalice uklopit će se u svaki stil kuhinje. Izaberi slavinu s izvlačnim crijevom za veću praktičnost.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »