Kade i tuš kade

Pogledaj kvalitetne samostojeće i ugradbene kade. Istraži tuš kade za ugadnju u razini poda ili na pločice. Prouči ponudu tuš kanalica modernog dizajna i vrhunske kvalitete. Modele pogledaj uživo u našem salonu i iskoristi povoljne cijene.

Podkategorije

Tuš kade

Tuš kade za ugradnju u razini poda ili na pločice su idealan izbor za minimalistički izgled kupaonice. Napravljene od kvalitetnih materijala, ove tuš kade osiguravaju protukliznost i sigurnost prilikom tuširanja.

Kade

Samostojeće kade ili kade za ugradnju s oblogom izrađene su od najkvalitetnijih materijala. Imaju visoki stupanj protukliznosti koja osigurava sigurnost prilikom kupanja. Ergonomski modeli pružaju maksimalnu udobnost. Njihove velike i male dimenzije uklapaju se u kupaonice raznih kvadratura.

tuš kanalice

Naše tuš kanalice izrađene su od kvalitetnih materijala i osiguravaju dugotrajnost. Modernog su izgleda i uklapaju se u kupaonice svih veličina. Crne, zlatne, bakrene ili krom - dostupne su u raznim bojama.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »