Scroll to content

Tara

TARA za kuhinju definirana je elegantnim linijama, preciznom izradom i savršenom simetričnom geometrijom koja postavlja standard za bezvremensku eleganciju, čineći ovu miješalicu ikonom današnjice.

TARA CLASSIC zadivljuje svojim minimalističkim konceptom. Jasne konture i karakter definiraju ovu bezvremensku slavinu, izrađenu od najkvalitetnijih materijala. To odmah uzdiže svaku kuhinju. Za one koji zahtijevaju više, profesionalna slavina u obliku spreja TARA CLASSIC savršen je pratitelj u kuhinji.

TARA ULTRA stavlja moderni zaokret na slavinu TARA CLASSIC, dizajniranu isključivo za kuhinju. Originalni Tara izljev prilagođen je dizajnu specifičnom za kuhinju. Posebno visok, tanak otvor pruža puno prostora za rad s velikim loncima. Ergonomski postavljena ručica upečatljiva je u dizajnu.

Povratak

Vezani proizvodi

Pogledaj sve

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »