O nama

Credo centar je mjesto kreativnosti, dizajna i beskompromisne kvalitete
Ivica Dilber, direktor

Credo centar je mjesto tehnoloških i dizajnerskih dostignuća iz svijeta sanitarija, pločica i uređenja kupaonskih prostora.

Osnovan je 1994. godine i od tada se postavio na prvo mjesto u kvalitetnom i dizajnerskom opremanju kupaonskih, životnih i radnih prostora. Credo centar ima široku paletu proizvoda vrhunskih svjetskih proizvođača keramičkih i porculanskih pločica svih namjena te kompletne opreme za kupaonice i wellness.

Zahvaljujući kvaliteti ponude, konstantnom napretku u poslovanju, praćenju noviteta, izravnoj suradnji s proizvođačima i odličnom omjeru cijene i kvalitete, Credo centar iza sebe ima mnoge uspješne projekte i mnoštvo zadovoljnih klijenata.

U Credo centru klijentima se pristupa individualno pri čemu profesionalni i educirani prodajni savjetnici usmjeravaju i savjetuju svoje klijente kroz sve korake opremanja kupaonskih prostorija.

Saloni Credo centra su mjesta inspiracije koja pršte od ideja i raznolikosti. Brojne izložbene kupaonice različitih dimenzija i stilova pokazatelj su beskrajnih mogućnosti u oblikovanju kupaonskih prostorija.

Credo centar je jedan veliki tim vrijednih ljudi najzaslužnijih za uspjeh tvrtke koji su svojim predanim radom i trudom stvorili prepoznatljiv brend.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »