Scroll to content

Agora

Agora je cjelovita kolekcija kupaonica koja uključuje slavine i pribor koje su dizajnirali Ludovica i Roberto Palomba. Linije su izuzetno elegantne, a oblici podsjećaju na klasične stilove i ukuse.

Slavine kombiniraju privlačnost tradicije s praktičnim novim opcijama. Bezvremenski stil klasičnog dizajna stapa se s materijalima nove generacije poput Silkstone-a, kojeg karakteriziraju baršunasti dodir i mat efekt.

Kvalitetni materijali, elegantan dizajn i pažnja prema detaljima značajke su ove kolekcije koja je savršena za klasične sobe ili suvremenije interijere. Agorà postiže savršenu ravnotežu između prošlosti i sadašnjosti. 'Otkriveni' projekt, u kojem se klasična inspiracija ažurira detaljima i materijalima, a tradicija slijedi u inovacijama.

"Nadahnuće nam je bio projekt iz tridesetih godina. Otkrivanje starih crteža u arhivima Zucchettija i njihovo prerađivanje bilo je poput učenja kroz učenje. Zadržali smo izvorni otisak i dodali suvremene detalje. Uvijek možemo učiti iz prošlosti pogotovo ako se na to gleda kao na polazište za obnovu s još većom svjesnošću", Ludovica i Roberto Palomba.

Povratak

Vezani proizvodi

Pogledaj sve

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »