Scroll to content

Put do elegancije: saznajte kako stvoriti luksuzan izgled koji nikad ne izlazi iz mode


Mirage - Cosmopolitan Calacatta Gold

Mramor je oduvijek bio simbol prestiža i luksuza. Njegova prirodna ljepota i jedinstveni uzorci čine ga iznimno privlačnim materijalom za oblaganje podova i zidova.

U ovom blogu donosimo vam prednosti pločica s uzorkom mramora i praktične savjete kako svom domu možete dati luksuzan i elegantan izgled.


Mirage - Jolie Statuario Fine

Luksuz dostupan svakome

Prirodni mramor predstavlja skupu investiciju, a njegovo održavanje iziskuje dodatne troškove. Porculanske pločice prenose izgled pravog mramora i stvaraju bezvremensku ljepotu u interijeru, a dostupne su svima. 

Istražite našu lagersku ponudu "mramornih" pločica koje su dostupne odmah i pogledajte outlet ponudu ovakvih pločica po izuzetno sniženim cijenama. 

Trajnost i zahvalno održavanje

Prirodni mramor, osim što je skup, podložan je ogrebotinama, skloniji je pucanju te upija tekućine. Napredna tehnologija proizvodnje pločica nudi nam materijal jednake ljepote, ali neusporedivo bolje kvalitete. Pločice s uzorkom mramora su čvršće, dugotrajnije i lako se čiste. Zbog toga su nepogrešiv odabir za zidne i podne obloge u domu, posebno u kuhinji.

Različiti oblici za različite ukuse

Izgled mramora dolazi u raznim bojama, uzorcima i završnim obradama te tako odgovara svačijem ukusu. Bilo da preferirate klasični bijeli Carrara mramor ili intenzivniji izgled Calacatte, žile mramora odlično se kombiniraju s različitim materijalima, teksturama i bojama te se zbog toga vrlo dobro uklapaju u razne dizajnerske stilove.


Mirage - Jewels Statuario Venato

Mramor je prisutan u interijerima još od vremena Starog Rima pa sve do danas stoga za njega zaista možemo reći da posjeduje bezvremensku ljepotu. Pločice s izgledom mramora u vašem domu bit će nepogrešiv odabir, a mi vam donosimo 6 praktičnih savjeta kako s njima postići sofisticiran izgled.

1. Vječna elegancija u kuhinji

Luksuzan izgled u kuhinji stvorit će se postavljanjem ovih pločica na zid između elemenata. Pločice velikog formata na kojima žila dulje "teče" izgledat će impresivno, no vrlo zanimljiv efekt postići će i mozaik pločice s izgledom mramora. 

Mirage - Cosmopolitan Statuario Extra

Mirage - Cosmopolitan Statuario Extra

2. Luksuzna spa oaza

Pločice s izgledom mramora vašoj će kupaonici dati luksuzan izgled. Budući da se izgled mramora vrlo dobro slaže s ostalim materijalima, uz njih će odlično pasati pločice s izgledom betona, kamena ili drveta koje su na našem lageru. Razmotrite upotrebu svjetlijih nijansi kako biste prostor učinili prozračnijim i mirnijim, ili se odlučite za tamnije tonove kako biste postigli dramatičniji učinak. 

Ako ste u fazi dizajniranja kupaonice, ovi savjeti pomoći će vam da kupaonicu pretvorite u modernu spa oazu. Iskoristite niske cijene proizvoda na outletu - vaš novčanik bit će vam zahvalan na tome. 

Mirage - Jolie Calacatta Select

Mirage - Cosmopolitan Calacatta Gold

 

3. Impresivan prvi dojam

Postavljanje pločica s uzorkom mramora u hodnik, dnevni boravak i blagovaonicu stvara se "wow" efekt već pri samom ulazu u dom. Razmislite o kombiniranju ovih pločica s neutralnim namještajem i dekoracijom kako bi se što više istaknuo osjećaj luksuza koji one stvaraju.

Mirage - Jewels Bianco Statuario

Mirage - Cosmopolitan Statuario Extra

Mirage - Jolie Statuario Fine

 

4. Sofisticiran izgled na suptilan način

Zidnih akcenti s ovim pločicama stvorit će efekt elegancije bez preopterećivanja cijelog prostora. Postaviti ih možete iza TV-a, u nišu ili obložiti kamin. Za to su najbolje ploče velikog formata na kojima žila kontunuirano "teče" - pogledajte našu ponudu takvih ploča na outletu i iskoristite njihove niske cijene. 

Mirage - Jolie Calacatta Vena Antica

Ukoliko svom domu želite dodati notu sofisticiranosti izgledom mramora, pločice iz naše ponude su ključ za postizanje tog efekta. Sve uzorke možete vidjeti u nekom od naših salona, a naši prodajni savjetnici pomoći će vam u odabiru najbolje dimenzije i kreiranju sheme polaganja. 

5. Impresivne kuhinjske površine

Kuhinjske radne površine i kuhinjski otoci izrađuju se od ploča velikog formata na kojima žila mramora kontinuirano "teče" i tako prenosi klasičnu ljepotu ovog materijala. Te ploče otporne su na visoke temperature, habanje i ne upijaju tekućine što ih čini izrazito zahvalnim materijalom za održavanje. Uzorak mramora savršeno pristaje uz moderne ili tradicionalne elemente i tako stvara kuhinju s bezvremenskom ljepotom. 

Infinity - Statuario principe

Ako ste oduvijek sanjali o kuhinji iz snova, stolu koji odiše sofisticiranim šarmom ili kuhinjskom otoku koji će postati srce vašeg doma - sada je vrijeme da svoje snove pretvorite u stvarnost uz naše ploče s izgledom mramora i našu uslugu kompletne izrade. 

Osim estetskog dojma, naše ploče su i izuzetno kvalitetne. Od otpornosti na oštećenja do jednostavnog održavanja, ove ploče zadovoljavaju visoke standarde kako biste mogli u potpunosti uživati u svakom trenutku provedenom u kuhinji ili oko vašeg stola.

Pogledajte predivne ploče s izgledom mramora koje će vaš prostor pretvoriti u remek - djelo dizajna. 

Infinity - Classic statuario

Pročitajte više o ovim pločama i našoj ponudi izrade po mjeri te posjetite naše salone kako biste dobili besplatne konzultacije. 

6. Namještaj po mjeri koji privlači pažnju

Stolovi s izgledom mramora pružaju izuzetnu estetiku i sofisticiranost koja često postaje središnji element svakog prostora. Njihova elegantna površina dodaje notu luksuza, stvarajući istovremeno moderan i klasičan dojam. Osim toga, paleta boja i jedinstveni uzorci mramora omogućuju prilagodbu stola različitim dizajnerskim stilovima. Ovakvi elementi po mjeri naprosto privlače pažnju i unapređuju vizualni dojam svakog prostora. 

Mirage - Cosmopolitan Arabescato Oro

Mirage - Cosmopolitan Statuario Fantastico

Pločice s izgledom mramora nisu samo estetski privlačan, već i praktičan izbor za oblaganje podova, zidova te kreiranje kuhinjskih radnih površina i stolova. Njihova raznolikost dizajna omogućuje prilagodbu različitim prostorima, donoseći dozu luksuza i elegancije u svaki dom. Svestranost, lako održavanje i pristupačne cijene čine ih nepogrešivim izborom u svijetu interijera.

Pogledaj još i

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »