Radne ploče i kuhinjski otoci po mjeri

Po mjeri izrađujemo radne ploče, kuhinjske otoke, stolove, kupaonska postolja, obloge kamina i sve ostale custom made elemente od najotpornijeg materijala- porculanske ploče.

Ove ploče, debljine 12 mm, otporne su na vatru i visoke temperature, mrlje i kemikalije, plijesan, UV zrake i smrzavanje. Stvorene su kako bi ispunile sve dizajnerske potrebe uz maksimalni estetski doživljaj i kvalitetu. Od ovih ploča po mjeri se izrađuju kuhinjski otoci, kuhinjske radne površine, stolovi, kupaonska postolja i još mnogo toga.

Credo centar osigurava kompletnu uslugu izrade ploča po mjeri.

Naše usluge sastoje se od:
izmjere
strojne obrade ploče
dostave ploče
montaže ploče

Infinity je talijanski brend specijaliziran za proizvodnju visoko kvalitetnih porculanskih ploča namijenjenih za radne površine, namještaj i arhitektonske projekte. Ploče se izrađuju od 100% prirodnih sirovina i minerala, a procesom pečenja na temperaturi do 1250 stupnjeva postižu se njihova kompaktnost i izvanredne tehničke performanse. Infinity ploče proizvode se u licima A i B, koja, kombinirajući se zajedno, tvore ekstravagantna nova dizajnerska rješenja. Žile se nastavljaju s jedne ploče na drugu, u svim smjerovima.

Svi Infinity proizvodi imaju strukturne, estetske i funkcionalne karakteristike koje ih čine jedinstvenom opcijom za opremanje unutarnjih i vanjskih a i zidnih obloga, kao i obloga namještaja.

KARAKTERISTIKE INFINITY PLOČA

Proizvedene su od visoko kvalitetnih sirovina,
otporne su na habanje i ogrebotine,
ne upijaju tekućinu,
otporne su na visoke temperature,
otporne su na smrzavanje,
lako se čiste,
ne mijenjaju boju s vremenom,
njihova površina je netoksična i ne otpušta mikročestice te
nakon dugogodišnjeg korištenja ne pokazuju neprivlačne znakove istrošenosti tipične za prirodni kamen, materijale s udjelom smole ili druge prirodne materijale.

NAMJENE PLOČA RAZLIČITIH DEBLJINA

Ploče debljine 12 i 20 mm koriste se za oblaganje radnih ploča namještaja, izradu ploča stolova i stolića, kupaonskih pulteva, itd.
Ploče debljine 6 mm koriste se kao podne i zidne obloge u interijeru i eksterijeru te kao završne obloge fasade.

RETIFIKACIJA I ISKORISTIVOST MATERIJALA

Sve Infinity porculanske velikoformatne ploče debljine 6, 12 i 20 mm prije strojne obrade potrebno je retificirati, odnosno obrubiti po 3 cm sa svih strana radi opuštanja mogućih tenzija nastalih u materijalu prilikom pečenja na visokim temperaturama od gotovo 1250°C. Retifikacija materijala uključena je u jedinične cijene strojne obrade i ne obračunava se dodatno.
Zbog same retifikacije, konačne iskoristive dimenzije materijala nešto su manje od punih dimenzija. Odnosno, za ploču 324x162 cm iskoristiva dimenzija iznosi 318x156 cm.

U širokoj ponudi lagerskih ploča Credo centra nalazi se ukupno 18 prekrasnih ploča s uzorkom mramora, betona i kamena, sa sjajnim ili mat površinama. 

Posjetite naše salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu ili Dubrovniku kako biste izabrali svoju ploču i dobili sve bitne informacije o izradi vašeg stola, otoka ili kupaonskog postolja po mjeri. 

Pogledaj još i

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »