Scroll to content

Futurion Flat

Tuš kade Futurion Flat skladno se uklapaju u svaku kupaonicu. Ekskluzivni karakter i visoka funkcionalna vrijednost ostvarene su zahvaljujući Quarylu®, inovativnom materijalu tvrtke Villeroy & Boch koji se može pohvaliti opipljivom kvalitetom, preciznošću ugradnje i maksimalnim svojstvima jednostavnog održavanja.

Nove Futurion Flat tuš kade prilagođavaju se svakoj individualnoj kupaonici, bilo novoizgrađenoj ili obnovljenoj. Svojim izuzetno ravnim dizajnom mogu se postavljati u razini poda ili na završnom podu.

Ove tuš kabine u dva formata i ukupno deset veličina omogućuju vam kreativnost u dizajniranju prostora za tuširanje, istovremeno zadovoljavajući osnovne potrebe za maksimalnom kvalitetom i individualnošću. Odvodni ventil Tempoplex Plus s brzinom drenaže od 51 l / min izvanredno je učinkovit.

Vezani proizvodi

Pogledaj sve

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »