Pločica koja osvaja

Kolekcija Norr 2.0, talijanskog brenda Mirage, ove je godine osvojila prvu nagradu u kategoriji Keramika-završna obrada na prestižnom Architizer A + Awards!

Architizer A + Awards najveći je program dodjele nagrada usmjeren na promociju i proslavu najboljeg iz svijeta arhitekture i produkt dizajna u jednoj godini. Njegova je misija njegovati značaj arhitekture u svijetu i promicati one proizvode koji su sastavni dio oživljavanja velikih zgrada. U žiriju se nalaze najbolji svjetski arhitekti, dizajneri interijera, produkt dizajneri i mnogi drugi profesionalci iz ove industrije.

Zbog svoje značajne teksture s atraktivnim nepravilnim uzorkom u sivim nijansama, nadahnutim kamenom Ceppo di Gré, ova je kolekcija uvelike je privukla pažnju hrvatskih arhitekata i dizajnera interijera te je postala gotovo nezaobilazan odabir u oblikovanju suvremenih prostora.

Kako biste vidjeli pločice uživo ili se informirali o cijenama i dostupnosti, posjetite neki od naših salona.

 

Pogledaj još i

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »