Humanitarni makeover

Prošli mjesec imali smo se prilike uključiti se u humanitarnu akciju uređenja prostora za udrugu Kolibrić kako bi vitalno ugrožena djeca i njihovi roditelji dobili funkcionalan prostor koji im je bio prijeko potreban. 

Humanitarna i neprofitabilna udruga Kolibrić osnovana je 2011. godine s ciljem osiguravanja i poboljšavanja osnovnih životnih uvjeta životno ugrožene djece različitih medicinskih dijagnoza.

U sklopu emisije InDizajn i uz pomoć vrijednog tima studija Mirjane Mikulec i svih ostalih partnera (Bauhaus, Elgrad, Meblo, Stolarija Košec, Inspe Interijeri, Go dizajn,...), nekad derutan prostor pretvoren je u praktičan i prekrasan stan.

Pogledajte kako je tekla adaptacija ovog prostora! 

Drago nam je da smo imali prilike sudjelovati u ovom makeoveru i našim proizvodima pomoći onima kojima je pomoć potrebna! Malim i velikim Kolibrićima želimo puuno zdravlja i uspjeha! 

Pogledaj još i

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »