Scroll to content

Pan

Lakoća i jednostavnost značajne su karakteristike ove kolekcije poprečnih svestranih sustava slavina koji sadrže izuzetno širok raspon modela.

Stvarajući industrijski odgovor na više funkcionalnih i dizajnerskih zahtjeva, Pan je također proširen sa Pan + kolekcijom: modularna linija koja se može kombinirati na više različitih načina. Slavine i elementi mogu se oblikovati kako bi se zadovoljile individualne potrebe osiguravajući da je kupaonica uistinu personalizirani prostor. Naizgled jednostavni oblici mutiraju u sofisticiranom kupaonskom namještaju.

"Pan kolekcija je naša interpretacija osnovnog cilindra koji započinje klasičnim arhetipovima i nastavlja razvijati potpuno originalnu estetiku i nove vrste slavina. Usredotočili smo pažnju na spoj između okomitih i vodoravnih elementa: kao što u prirodi nema rezanja i zavarivanja, tako se izljev i ručka izvode iz tijela naše slavine preko mekog spoja dizajniranog poput debla stabla, prema potpuno istoj logici koja se nalazi između debla i grana stabla. " Ludovica i Roberto Palomba, dizajneri.

Vezani proizvodi

Pogledaj sve

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »