Scroll to content

Nude miješalice za kadu

Dizajnerica interijera Sybille de Margerie za Zucchetti je kreirala kolekciju koja je spoj je emocija i mašte.

Tijekom svog posjeta izvrsnim francuskim vinskim podrumima, Sybille de Margerie dirnula je tajanstvena umjetnost vinarstva, a pogled joj je uhvatio nježni stakleni čep koji se koristio na drvenim bačvama u vinskom podrumu. Inspiracija se rodila i čep od sirovog stakla pretvoren je u dragocjenu kristalnu ručku. Tako je stvoren NUDE.

Potpis Sybille de Margerie, ženstven i poetičan, dopire do najsofisticiranijih sfera. Pažnja prema detaljima i težnja za savršenstvom objedinjuju svih pet osjetila u mnoštvo dojmova. Dizajn slavine Nude leži se u komadu kristala, okruglog oblika, čist kao priroda. Nešto što pogoduje užitku i udobnosti.

Jednostavan koliko i sofisticiran, NUDE očarava svojom prozirnošću i malenim mjehurićem zraka koji je unutra zatvoren. Dizajn ručki ostavlja osjećaj luksuz.

„Kao dizajnerica interijera moj je cilj postići savršen spoj tradicije, inovacija i kreativnosti. Svoj rad doživljavam kao senzualnu potragu za udobnošću i užitkom najbolje kvalitete u najmanjim detaljima. Rekla bih da sam arhitektica posebnog "Art de Vivre" koji kulturu i kreativnost spaja u karakteristično francuskom luksuznom duhu. " Sybille de Margerie, dizajnerica.

Vezani proizvodi

Pogledaj sve

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »