Scroll to content

Closer

Closer tuš, predstavljen 2014. godine, osvojio je brojne nagrade i ubrzo je postao jedan od najpopularnijih proizvoda tvrtke zahvaljujući sposobnosti kombiniranja kreativnosti, inovativnosti i tehnologije. U 2017. godini kolekcija Closer proširena je linijom miješalica.

"Ukrotiti vodu" u svrhu prilagođene dobrobiti koju treba doživjeti svaki dan, kako bi se pojednostavio svakodnevni život i dao mu novi imidž, nadilazeći uobičajene sheme i ciljajući na postizanje maksimalne udobnosti: to su ciljevi koji snažno nadahnjuju čitavu kolekciju.

Harmonizirani oblici djeluju zajedno kako bi se postigla opća ravnoteža; kutovi su zaobljeni da bi dobili jednostavan, ergonomski hvat, a dizajn priključaka omogućuje okretanje u prostoru na neočekivane načine.

Diego Grandi_designer: "Ideja slobode koju utjelovljuje Closer tuš izražena je i u kolekciji Closer miješalice. Zglobovi i rotacije ostaju stalna karakteristika projekta, uspostavljajući dinamičan, izravan odnos s vodom."

Povratak

Vezani proizvodi

Pogledaj sve

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »