CREDO CENTAR - Centar za uređenje i opremanje interijera, privatnih, poslovnih i ugostiteljskih objekata

CREDO CENTAR d.o.o.

Tvrtka CREDO CENTAR d.o.o. , osnovana 1994. godine, specijalizirana je za opremanje Vašeg životnog i poslovnog prostora. U Credo Centru nudimo široku paletu proizvoda vrhunskih svjetskih proizvođača keramičkih i porculanskih pločica svih namjena, kompletne opreme za kupaonice i wellness, parketa i kamina.

Danas, nakon 24 godine predanog rada, zahvaljujući kvaliteti ponude, konstantnom napretku u poslovanju, praćenju noviteta, izravnoj suradnji s proizvođačima i odličnom omjeru cijene i kvalitete, zauzimamo vodeću poziciju u Hrvatskoj u našoj branši.

CREDO CENTAR je jedan veliki tim, tim vrijednih ljudi najzaslužnijih za uspjeh tvrtke. Svim svojim klijentima omogućavamo potpuno individualni pristup kupovini. Visoko educirani prodajni savjetnici svojim znanjem i sugestijama pomoći će svakom kupcu da osmisli svoju idealnu kupaonicu.

Zadovoljstvo naših klijenata potvrđuje tisuće i tisuće objekata opremljenih u CREDO CENTRU. Saloni CREDO CENTRA su mjesta inspiracije, pršte od ideja i raznolikosti. Brojne izložbene kupaonice dokaz su kako one mogu biti zanimljive i posebne, a možda i u Vama probude želju da baš kupaonica postane Vaša najdraža prostorija doma ili poslovnog prostora.

Ivica Dilber, direktor

CREDO EKIPA

Djelatnici Credo Centra posjeduju veliko znanje i iskustvo u savjetovanju i prodaji keramike i opreme za kupaonice. Profesionalnim pristupom u proteklih više od 20 godina, stvorili smo prepoznatljivo ime što svjedoče tisuće zadovoljnih kupaca diljem Hrvatske.

O nama

NAŠI PARTNERI

VIVES

VIVES - Keramičke i kamene pločice i mozaici

MIRAGE

MIRAGE - Porculanske pločice i mozaici

IRIS

IRIS - Keramičke i kamene pločice i mozaici

ORNAMENTA

IRIS - Keramičke i kamene pločice i mozaici

ARTELINEA

IRIS - Keramičke i kamene pločice i mozaici

ZUCCHETTI

IRIS - Keramičke i kamene pločice i mozaici

GLOBO

IRIS - Keramičke i kamene pločice i mozaici

VILLEROY & BOCH

VILLEROY & BOCH - Sanitarije, keramika i namještaj za kupaonice