Scroll to content

Radijatori

Antrax IT, firma udaljena samo 40 km od Venecije, specijalizirana je za proizvodnju i prodaju dizajnerskih radijatora i kamina koji nude vrhunsku vrijednost stila i kvalitete.

Antrax firma započela je kao obiteljsko poduzeće 1997. godine proizvodnjom kamina, nakon čega je proširila proizvodnju i na radijatore.

Glavne prednosti Antraxa od početka su uporaba inovativnih materijala i potraga za originalnim oblicima. Svaki je radijator funkcionalan, ali istovremeno i atraktivan, pa postaje originalan dio uređenja interijera, besprijekorno se uklapajući u svoje okruženje.

Tijekom godina, tvrtka je ostvarila suradnju s mnoštvom međunarodno poznatih arhitekata i dizajnera, stvarajući jedinstvene, privlačne radijatore. Ta su različita partnerstva omogućila stvaranje prilagodljivih radijatora, kako u dimenzijama tako i u završnim obradama- Antrax paleta boja uključuje preko 200 različitih boja, uključujući i posebne obloge- kako bi se udovoljile i najzahtjevnije potrebe suvremenog tržišta.

Antrax IT je oduvijek pokušavao postići svoje ciljeve zadržavajući nepokolebljivu etiku i čvrsto poštivanje društvenih, moralnih i okolišnih vrijednosti. Zato firma koristi najbolje tehnologije u proizvodnji radijatora sposobnih osigurati najbolje performanse uz poštovanje resursa i okoliša. Ova zelena karakteristika tvrtke sa sjedištem u Venetu može se pronaći u svakom radijatoru.

Povratak

Vezani proizvodi

Pogledaj sve

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »