Scroll to content

Outdoor popločenje

Evo_2 / E ™ prvi je cjeloviti sustav podnih obloga od porculanskih ploča debljine 2 cm koji se može koristiti kako bi se vrtovi, javne površine, bazeni i terase pretvorile u mjesta za ugodna druženja i uživanje.

Zbog svoje visoke kvalitete ove su ploče otporne na smrzavanje, lomljenje, kiseline i mrlje.

Dostupne su u ukupno 16 kolekcija, 64 boja i 9 dimenzija.

Uzimajući u obzir sve potrebe vanjskog života i arhitekture, ploče se mogu polagati na nekoliko različitih podloga.

Polaganje na: travu

Idealno rješenje za stvaranje šetnica, terasa, površina za roštilj ili sjenica.

Polaganje na: šljunak/pijesak

Polaganje na šljunak osigurava pravilnu drenažu tla kroz praznine između ploča, omogućujući odvod vode u zemlju. Ovo rješenje za polaganje idealno je za projekte gdje trajno polaganje poda nije moguće.

Polaganje na: ljepilo

Idealno rješenje za polaganje vanjskih prilaza, parkirališta, garažnih rampi, jer je položena površina izuzetno otporna i na dinamička i na koncentrirana opterećenja. Kod ovog polaganja potrebni su dilatacijski spojevi, a praznine između pločica moraju se popuniti injekcijskom masom na bazi cementa.

Polaganje na: nosače

Podignuti vanjski podovi iskorištavaju konvencionalni sustav plutajućih ili povišenih podova. Ovim sustavom polaganja sve cijevi i žičani sustavi sakriveni su ispod ploča, a pristupiti im se može u bilo kojem trenutku.

Povratak

Vezani proizvodi

Pogledaj sve

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »