Izrazite svoj karakter kroz pločice- nove kolekcije su tu!

Nudimo raznolik izbor različitih vrsta pločica za unutarnje i vanjske prostore (pločice za kupaonice, kuhinje, terase,…) različitih dimenzija, boja, tekstura i stilova! Iz bogatog asortimana posebno izdvajamo pločice od porculana.

Neka spoj tradicionalnog i modernog bude prisutan u vašem domu – nove kolekcije Viceversa i Nyuma predstavljaju nove interpretacije grubog i nježnog betona obogaćene vjernim detaljima i suvremenim bojama!

Za one koji uređenje svog doma žele uskladiti s prirodnim bojama i materijalima, nova kolekcija Oudh donosi dizajn nježnog i elegantnog drva sa savršeno uravnoteženim kontrastima i godovima te eleganciju i jednostavnost kamena toplih i hladnih tonova.

Naše pločice nisu magične, ali vas svojim prekrasnim izgledom mogu odvesti na vaše sretno mjesto! Nova kolekcija Papier s floralnim uzorcima tako vaš prostor pretvara u botanički vrt!

Odaberite kvalitetno – odaberite MIRAGE, kvalitetni talijanski brend koji je već 45 godina sinonim za vrhunske pločice, a moguće ga je pronaći isključivo u Credo centru!

Credo centar nudi sto poza dizajna, a nove kolekcije donosi nove mogućnosti da se izrazite kroz uređenje doma! Pločice za svaku želju, stil i ukus zrcale vašu osobnost i dodatno ističu vašu jedinstvenost!

Ako prije kupnje želite znati kako će izgledati vaš prostor – upotrijebite MIRAGE Visualizer, jedini program u Hrvatskoj koji vašu ideju pretvara u stvarnost! Učitajte fotografiju vašeg prostora; ako nemate vlastitu fotografiju, tu su MIRAGE gotovi prostori. Nakon što ste zadovoljni izborom pločica i cjelokupnim izgledom prostora, jedino što preostaje je da odaberete i kupite željene pločice!

Budite svoji, budite originalni, odaberite Credo!

Povezani članci

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »