Dizajnirajte svoj dom!

Gubite se u moru ideja i mogućnosti? Ne možete zamisliti kako će vaša nova kupaonica izgledati?

Imamo rješenje za vas! Vizualizacija u suradnji s nama odvest će dizajn vašeg doma na novu razinu: predstavljamo vam MIRAGE visualizer, jedini takav program u Hrvatskoj, uz kojeg će sve vaše ideje o unutarnjem uređenju biti pretvorene u vizualna remek-djela.

MIRAGE je talijanski brend koji više od 45 godina proizvodi vrhunske pločice, a sada su svojim kupcima omogućili da te pločice dožive i u svojem prostoru. 

Uporaba MIRAGE visualizer je vrlo jednostavna:

  1. Učitajte fotografiju vašeg prostora. Ako nemate vlastitu fotografiju, poslužite se Mirage gotovim prostorima koji su spremni za vaše kombinacije pločica. 
  2. Poigrajte se s dizajnom: odaberite podne ili zidne pločice i složite svoju idealnu kombinaciju. Na raspolaganju su vam pločice raznih uzoraka: mramor, beton, drvo, kamen, terrazzo
  3. Kada složite svoju idealnu kombinaciju boja, uzoraka i dimenzija posjetite nas u jednom od naših salona gdje sve možete vidjeti i uživo! Više nemate briga i vaš je posao gotov, samo naručite odabrane pločice i vaš je projekt gotov: jer je CREDO CENTAR Savršeno drugačiji

Otvorite program za vizualizaciju i osmislite svoju savršenu kupaonicu!

Povezani članci

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »