Bathmood MIRAGE- revolucija u dizajnu kupaonice!

Pozovite sklad u vašu kupaonicu – uz Bathmood MIRAGE dizajnerski namještaj!

Bathmood je nova linija dizajnerskog namještaja koja se prilagođava vašim potrebama i stilu. Umivaonici i ormarići dostupni su u raznim dimenzijama i oblicima te se oblažu vrhunskim porculanskim pločama u imitaciji mramora, kamena i betona kojeg sami odabirete! 

Vizualizirajte izgled vašeg Bathmood namještaja pomoću 3D programa! Sve što si vi zamislite 3D Bathmood program će vam to vjerno prikazati! Poigrajte se veličinama, bojama i efektima i složite kupaonski namještaj po svojoj mjeri.

Nakon što pronađete savršenu kombinaciju, sljedeći korak je posjet salonu Credo centra i početak ostvarivanja svoje vizije! Bezbrojne kombinacije stilova učinit će svakog kupca zadovoljnim!

Bathmood dizajnerski namještaj spremno odgovara na želje i estetske potrebe, a 3D Bathmood program inspirira vas da osmislite svoju kupaonicu, da vizualizirate zamišljeno i da ostvarite sigurnu i preciznu kupnju!
Uz Bathmood dizajnerski namještaj kupaonica će vam uskoro postati najdraža prostorija, a put ka tome je dolazak u Credo centar!


Credo centar – sto poza dizajna!

Povezani članci

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »