Scroll to content

Brim

Uvjerljiva i bitna ističe se svojim kompaktnim dizajnom koji koristi jedan leksikon za razradu dva različita oblika: krug i kvadrat.

Ishod ovih napora je cjelovit niz jednostrukih miješalica proporcija skladnih i nježno zaobljenih linija. Širina asortimana udovoljava svim dizajnerskim i instalacijskim potrebama.

Brim je također zeleniji nego ikad, izrađen od mesinga bez olova i prilagođenih komponenti za ograničavanje ispuštanja vode, bez narušavanja udobnosti.

Pažljivo dizajniran, poprečan i dostupan široj javnosti, Brim je visokokvalitetni proizvod koji sažima sve dizajnerske i proizvodne kapacitete marke Zucchetti.

"Brim je rezultat istraživanja oblika, koje je odavno započelo, i praćenja razvoja koje je ujedinilo modernost i jednostavnost geometrije. Brim je sinteza i zbroj projekta industrijskog dizajna koji je započeo Soft mixer-om, a razvijao se prema uvijek modernim kanonima, uspijevajući prilagoditi suprotnu geometriju kako bi postigao savršene proporcije. "

Ludovica + Roberto Palomba, dizajneri.

Povratak

Vezani proizvodi

Pogledaj sve

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »