Čeka vas odabir pločica za kupaonicu? S ovih 10 kombinacija nećete pogriješiti

Odabir pločica jedan je od najzahtjevnijih zadataka prilikom planiranja renovacije kupaonice. Imajući na umu činjenicu da se pločice teško mijenjaju jednom kada se postave, ova odluka često zadaje glavobolju. 

Ponuda uzoraka, boja i dimenzija je toliko široka da se čovjek vrlo lako izgubi u svemu. Zato je potrebno napraviti istraživanje kakvu kupaonicu želite i prikupiti ideje. 

Donosimo vam 10 prekrasnih kombinacija pločica koje će vam pomoći u odabiru i planiranju vašeg projekta uređenja. 



Pločice sa zlatnim i brončanim žilama iz kolekcije Cosmopolitan jako su popularne jer djeluju vrlo luksuzno. Postavljati se mogu i na podove i na zidove, a što je dimenzija pločice veća - efekt je bolji. Zbog sivih i smeđih tonova uz njih možete kombinirati pločice s uzorkom betona u odgovarajućoj boji. 

__________________



Pločice s uzorkom kamena su bezvremenske i u interijer unose osjećaj prirode. Kombinirajte dvije nijanse istog uzorka iz kolekcije Lagoon kako biste stvorili zanimljivu i dinamičnu kupaonicu. 

__________________


Ovaj atraktivni terrazzo uzorak u bež, rozim i plavim tonovima iz kolekcije Norr vrlo je omiljen među našim kupcima. Svakako će privući pažnju u vašoj kupaonici, a njegov dominantan izgled može se "smiriti" pločicama s nježnim uzorkom betona. 

__________________


Pločice inspirirane mramorom nikada ne izlazi iz mode, stoga su pločice iz kolekcije Jolie nepogrešiv odabir. Birajte što veću dimenziju pločica kako bi njihova lijepa žila "tekla" što većom površinom.

__________________


Ako ste ljubitelj mramora, ali svoju kupaonicu zamišljate u tamnijim tonovima, sive pločice Pietra Grey iz kolekcije Jolie stvoriti će osjećaj elegancije koji želite. Možete ih postaviti na podove i zidove ili ih kombinirati s jednobojnim pločicama mirnijih tonova. 

__________________


Stvorite "wow" efekt u svojoj kupaonici - istaknite jedan zid pločicama u boji. Kod kombiniranja boja najskladnije izgledaju pločice iz iste kolekcije koje imaju isti uzorak. Kolekcija Clay idealna je za ovakve kombinacije- nudi 10 predivnih boja koje skladno izgledaju i lijepo se nadopunjuju.

__________________



Bež kupaonica uvijek je popularna i smirujuća, a bojom ćete u nju unijeti vedrinu. Kombinacija toplih tonova iz Clay kolekcije stvorit će ugodnu i elegantnu kupaonicu.

__________________


Pločice s reljefom u vašoj kupaonici napraviti će zanimljivu igru svjetla i sjene. Reljef se uklapa u gotovo sve stilove, a efekt je isti- privlači pažnju i kupaonicu čini atraktivnijom. Nova kolekcija Mand nudi 5 različitih uzoraka reljefa - od nježnijeg do izraženijeg, a dostupni su u 3 boje. 

__________________


Ako želite toplu kupaonicu sa zanimljivim akcentom, odabir ove bež pločice iz Norr kolekcije pravi je pogodak. Postavite je na pod jer su zahvalne za održavanje te ih postavite na jedan zid: u tušu, iza wc-a ili umivaonika. Za ostatak zidova možete odabrati tamnu ili svijetlu bež pločicu s uzorkom betona. 

__________________


Pločice s izgledom kristala iz kolekcije Cosmopolitan djeluju vrlo opuštajuće i otmjeno i vašu će kupaonicu pretvoriti u luksuznu spa oazu. 

Nadamo se da su vam ove ideje dale inspiraciju za planiranje vaše kupaonice, a mi smo tu za sve ostalo! Našim stručnim savjetima i konzultacijama pomoći ćemo vam realizirati vaše želje i planove. Posjetite nas u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Dubrovniku. 

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »